Post by moufmereepesee on Feb 10, 2022 4:16:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
Vaja on rohkem väljakutseid, rohkem torne ja rohkem jõudu.
Ma arvan, et see mäng on üks mai lemmikuid... Mul on lõbus.... Aitäh...
Pole palju strateegiat
Ma tõesti armastan seda mängu see fantastiline Selle kaitsmisel on suurepärane Mwwaahhh
SEET!
Mein ganzen Upgrades sind weg würde mich freuen wenn sich schnell jemand drum kümmert weil es sonst kein Spaß mehr macht und ich es dann deinstallieren würde.
Bokwas
Kui tase algab, muutke reklaam väiksemaks või eemaldage see
Mänginud poolteist päeva. Ei salvesta kunagi minu edusamme. Läheb kustutama.
Kuna sulgete alati 1. lvl
Esimesel 3 tasemel oli see lõbus, kuni 4. tase on ületamatu ja te ei teeni punkte isegi siis, kui mängite 1. taset uuesti, nii et kasutu
Ma tahan, et oleks võimalik saja raundiga taset ületada, aga ma ei suuda
See on parim mäng, mida olen mänginud, kuid vead parandage see
Suurepärane mäng ja väga taktikaline
Hea mäng, aga edusamme ei päästa aeg-ajalt.
Little Commander - WWII TD Strategi pirf
Cafe Panic: Cooking game Simulator wjpr
"Puuduta ja lohista" ei tööta üldse. TÄIELIK ebaõnnestumine! Desinstallitud 5 minuti pärast.
Little Commander - WWII TD Strategie szh
Mulle meeldib see mäng, sest seda on lihtne mängida ja see on ainus mäng, mida ma nii väga naudin.
Okei
Peale selle, et sellel on kõige rohkem lisandeid, mida ma kunagi näinud olen, pakub see mäng väga vähe asjakohast teavet. Kõik vaenlased näevad välja ühesugused, kuid nende tervis ja kiirus muutuvad iga lainega. Torni versiooniuuendused ei anna statistikat ja panevad teid mõtlema, milline on iga torni ulatus. Kui teile meeldib tornikaitse, otsige mujalt.
Rakendus on hiina keel
See on nii lõbus. Ma pidin strateegiad iseseisvalt õppima, kuna õpetust pole, kuid see muudab selle paremaks. Menüüd pole nii palju. Lihtne ja lõbus. Mõnikord on põhi parem. Reklaamid on märkamatud. Üldiselt oli mul läbi aegade kõige lõbusam.
naudi seda..
Pole hea mäng halb mäng
See oleks hämmastav mäng, kui see päästaks edusammude.
võitmiseks peate ostma täienduspunkte naeruväärselt kõrge hinnaga
lihtne mäng
See on väga lõbus mäng, see on kõik, aitäh...😂😂
See väike mäng meeldis mulle tegelikult väga, peale selle, et olin täielik akuhoog, kuni.... Pärast mõnda aega mängimist ja XP teenimist, et kõike uuendada, naasid kõik mu tornikesed XP algusesse. Üks tärn kuni fikseerimiseni.
Okei
Little Commander - WWII TD حکمت عملی puox
Kahjuks taaskäivitub rakendus pidevalt.
Täiustatud relvad peaksid tegema rohkem kahju kui uuendamata... parandage see palun.
Miks siis, kui proovisin täienduspunkte kasutada, kaotasin need lihtsalt? Nii labane.
Hea mäng, kuid enne suure laine tulekut peab olema hoiatus, et teid ei tabataks.
Väike komandör
Olgu olgu
See on ok. Vajab tornide kirjeldust
Noh, aeg läheb, aga vajan natuke korrigeerimist...
Lahe
Peale tagasiside küsimise esimese mängu keskel tundub see hea rd
Esimese klassi TD! Ma võin tegelikult mängus midagi saavutada ilma rahakotti närimata!
Ma arvan, et pärast 13. taset on võimatu mängu lõpetada ilma versiooniuuenduseta. Kasutage münti. Päris raha. Desinstallige.
Parim mäng läbi aegade, kuid ma ei saa enam uuendamiseks reklaame kasutada
See on suurepärane mäng, andke sellele kohe 5 tärni!
Palun ärge lubage mul järgmisel tasemel vigade parandamist mängida!
Katki läinud mäng. Nad ei lahenda kunagi probleeme mänguga. Ei tasu alla laadida.
Väike komandör
Ma ei näe mõnda sõdurit oma sõjabaasis.
Sõltuvust tekitav
lihtne n põnev, kuid raskused kasvavad nii kiiresti, et see muutub mängimise heidutavaks