Post by moufmereepesee on Feb 10, 2022 4:13:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brutal Age: Horde Invasion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше золота ▞▞▞
▞▞▞ Brutal Age: Horde Invasion 2022 version ▞▞▞
Brutal Age: Horde Invasion Стратегије pum
Пройшло 2 дні, як я не міг знову ввійти!! Справді сумно!!
Гра дуже класна,мені дуже сподобалася.Але є мінус у перекладі на українську мову(якщо інший перекладач перекладає неправильно) прошу це виправити.Поясню як змінити мову:натискаєте на вашу аватарку зліва зверху,потім на гайку (справа)там вас покаже табличку 2 зверху натискаєте на нього і вам показує поміняти мову
Добре гра. Але неможливо завжди відмовитися від бою, і на вас нападуть люди, набагато сильніші за вас. Вони руйнують всю вашу важку працю. Я не думаю, що багато людей намагаються дотримуватися цієї гри. Також діє фактор плати за перемогу.
Интересна
Сподобалась гра і сподобалася гра. Але у мене було багато проблем із помилками та просто лінивим кодуванням, тому я припинив грати. Я сумую за грою, вона була хороша в далеких поїздках, але помилок було занадто багато. Виправити їх і повернути.
це дійсно хороша гра, але єдине, що вона вибиває вас із гри, коли ви граєте в пригодницьку стежку
Гра буде краще, просто дайте час команді Brutal, щоб отримати правильний шлях, дякую.
Brutal Age: Horde Invasion Стратегије pum
Немає можливості грати з друзями через те, що я зустрічаються на різних серверах, і я не найшов, як перемкнути інший сервер за цим 2
Потрібне ще покращення. Занадто жадібний. Гроші — це все
Брутальний вік – це насамперед бізнес. Він був розроблений, щоб заробляти гроші для Tap4fun. Щоб стати конкурентоспроможним у грі, у вас немає іншого вибору, крім як витратити багато грошей. Якщо ви не хочете витрачати тисячі, пограйте в іншу гру.
Добре. Коли виникають проблеми, зірки падають. Аметистові чарівні черепахи кажуть, що вони «гарантовано» дадуть вам ТОВ. партнер видання. Вони ні. І ви, ймовірно, отримаєте 3-зірковий млин. Додаток величезний, тому що він продовжує додавати більше аспектів, на які ви можете витрачати гроші. І це вже не секрет, тому я можу також сказати, що китайці отримують кращі пакети покупки, ніж будь-хто інший
Не можу зайти в гру
Краща гра, але чат швидко не відкривається
Вау гра супер
Brutal Age: Horde Invasion Strategie tkj
ігри суто залежні від грошей для звичайного гравця не отримають партнера з 5 стартів та іншого спеціального партнера, якщо ви не витратите гроші 💰 також приховано в доларах у відповідних країнах, ви витратите більше грошей
Прикольна гра
Провів чимало часу, граючи в цю гру, перш ніж зрозумів, що китайські гравці платять набагато менше і перевантажують кожен сервер. Я тренував 90 тисяч військових і втратив половину з моєї власної команди (Орди) через тупі щотижневі речі, які дозволяють їм атакувати вас протягом дня. Зцілені/натреновані війська були майже на тому місці, де я був до того, як подія повторилася, і інший гравець (до речі, китайський) з моєї команди прийшов і знову вбив їх. Не підтримуйте цю гру, якщо ви живете в США, вам буде погано, повірте мені...
Ще одна гра, щоб змусити вас витрачати гроші. Немає обмежень щодо кількості гравців на мільйон рівнів вище від вас. Дякую, що займаєте місце на моєму планшеті.
чому щоразу, коли ця гра оновлюється, ми не можемо грати в неї через одну й ту саму проблему входу.
Після останнього оновлення не заходити в гру
Крадіжка. Я заплатив за спеціальний пакет заходів і отримав його через 23 години після завершення заходу. він автоматично перетворився на 15-хвилинний прискорення. Tap 4fun каже, що це те саме, і добре, я не згоден. Будь-які гроші, які ви їм надсилаєте, вважаються подарунком, вони є закордонною компанією, і вам не потрібно нічого давати, і ви не маєте права відшкодувати свої гроші. Tap4fun вкрав мої гроші, вони вкрадуть у вас за певний час, продовжуйте на свій страх і ризик. Крадіжка — єдиний спосіб це описати
Спільнота настільки погана, я б поставив цій грі 5 з 5, але спільнота... Гравці агресивні та грубі, як діти. Існує система донатів, я не знаю, чи можна бути найкращим без пожертв (у мене було майже 400 тисяч балів за потужність, і я вбив майже 20 або 30 тисяч вбивств, я навіть не пам’ятаю), але, швидше за все, ті, хто робив рейди на всіх, вони пожертвували так багато. 3 з 5. Це могла б бути чудова гра, якби не пожертвування та погана спільнота.
Досягнуто 20 рівня, але гра вийшла з ладу, і коли я її відкриваю, відображається новий обліковий запис. Спробував зв’язатися зі службою підтримки клієнтів, але відповіді досі немає. Обліковий запис зв’язано, але не вдалося відновити прогрес. 😱
Найкрутіша гра, спочатку було важко, але пізніше, після створення альянсу, мені було легко грати, я люблю цю гру, а також, будь ласка, додайте ще кілька персонажів у гру, мені сподобалася ця гра, дякую
Дуже захоплююча гра. Голодні до грошей, а іноді він може стати агресивним до вечері. Просто будьте обережні, граю вже 3 роки і болить голова.
Bendy in Nightmare Run Παιχνίδια arcade ytj
Я змінив свій телефон на новий андроїд, відтоді мені доводиться ходити з 2 телефонами, тому що ви не можете перенести свій обліковий запис на новий телефон.
Нічого не лагає
класна гра
Є чим розважити, але функція риболовлі жахлива.
Мені дуже подобається гра, яка викликає звикання... і я маю на увазі це в хорошому сенсі, але єдине, що вони просто сказали про помилку підключення до маршрутизатора сервера, і я просто сподіваюся, що мені за це компенсують щедро 😁 Продовжуйте так.
Дуже цікава і чудова гра, в яку можна грати, коли у вас є час
Забирає багато часу, і нові гравці, які починають працювати, не втратять весь свій загін, тому що високий рівень щойно спустошив вашу базу, але не хвилюйтеся, через два дні навчання ви можете повернути їх
Завантаження Завантаження Завантаження Завантаження Завантаження Завантаження Завантаження
А вона з нетом ?
гра виглядає зовсім не так, як її рекламують, але все одно весело!
я на сервері 504 переклад не працює. нічого не можу зрозуміти.
Гра швидко набридла, 1 фракція домінує над усім сервером, вони просто обробляють вас. Не турбуйтеся з цією грою.
Ця гра весела. Не спочатку, можливо... але тримайся.. зустрічай крутих людей... і розважайся.
Весела гра, але насправді... кількість дерева, каменю та часу, необхідних для оновлення, є абсолютно дивовижними. Навіть граючи в пригоди та прискорюючись, це дуже засмучує. Я пропоную хоча б трохи прибрати ці дві речі, щоб зробити її більш зручною і довше зацікавити людей. Я хочу грати більше, але можу просто кинути. Ідк ще..
Класна гра, цікаво грати, тільки трохи грузити, а так все нормально