Post by moufmereepesee on Feb 10, 2022 4:10:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های مولد کدها ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
عالی فقط ۵ سازه بیشتر میورد خیلی بهتر بود
Постройки для Майнкрафт Развлечения ivkl
این دقیقاً همان چیزی است که فکر می کردم همه چیز دارد، اما نمی دانم که آیا این با من است یا شخص دیگری مثل زمانی که من چیزی را در دنیای خود قرار می دهم و بعد وقتی به آنجا می آیم در کل بسیار ناخوشایند است این واقعاً مفید است با تشکر . 💜💜💜💜👍
این یک برنامه واقعا عالی است، شما فقط می توانید در مدت زمان کوتاهی چیزهایی بسازید، اما زمانی که من سعی می کنم یک نقشه بزرگ را ویرایش کنم و در دنیای خود قرار دهم، در حال بارگیری است، اما حتی به پایان نمی رسد، بنابراین من نمی توانم نقشه سفارشی خود را در نقشه خود ببینم. من امیدوارم که ساختن و قرار دادن وسایل عظیم یا خانه در دنیاها پایدارتر و سریعتر شود
برنامه واقعا واقعا بد! وقتی ساختمان را جابهجا میکردم، در دنیای دیگرم تصادف کرد، تصادف نکرد! برنامه سطل زباله!!😠
LostMiner: Block Building & Craft Game Petualangan nil
این که چگونه ساختار دیگری به نظر می رسد که من نساخته ام بسیار آزاردهنده است، و همچنین این واقعیت که هر وقت چیزی در دنیای مسطح می سازم، یک دیوار از بلوک چمن ظاهر می شود و نمی دانم چرا ظاهر می شود، لطفاً این را به روز کنید.
این برنامه بسیار خوب است، اما اگر بتوانیم تصاویر گالری خود را به Minecraft تبدیل کنیم، خوب است.
این خوب است، اما وقتی آن را به آن اضافه کردم، دستورالعمل ها را دنبال کردم، اما جهان هنوز نشان داده نشد
یک برنامه خوب برای نصب هر چیزی که می خواهید. با این حال یک مشکل عمده وجود دارد، لغو تغییرات برای یک "نصب" همه موارد نصب شده را حذف می کند. این مشکل را رفع کنید تشکر و قدردانی!
بسیار استفاده از برنامه کامل و بسیار جالب است
عالی!👍 من واقعاً از این کار تشکر می کنم ❤️ کار می کند و من واقعاً خانه را دوست دارم ممنون 😊 به همین دلیل به شما 5 ستاره می دهم ⭐ ⭐⭐⭐⭐
نظرا فکر می کنم این بازی هر کی هست خیلی الاغ😅😅😅🚬🚬🚬
You can download it from the Play store. Toolbox is a launcher/modification for Minecraft: PE (MCPE) that allows you to give yourself items (just like in the
امیدوار کننده است اما آیا راهی برای هدایت آن به حافظه داخلی من وجود دارد؟ من فضای ذخیرهسازی کافی برای sd ندارم، بنابراین اگر گزینهای برای خواندن حافظه داخلی وجود داشته باشد، واقعاً مفید خواهد بود.
خیلی خوب gjv + انجام دهید بنابراین ازبکستان TN LA آن را با تمرکز دسی بل x zip tv th بله یا اه توقف اگر متوقف شود بالا از مهمترین چیز این است که شما می توانید شانس برای برنده شدن در بازی در پایان مهم ترین چیز است. که تنها کاری که می توانم برای اولین بار انجام دهم تا ببینم آیا شما به دنبال مدتی رفت و برگشت بین این دو هستید یا نه، مهمترین چیز این است که تنها کاری که می توانم آن را برای اولین بار در صبح انجام دهم و خواهم کرد زمان و پول خوبی برای پرداخت برای اولین بار در
این برنامه بهترین است، اما زمان زیادی طول می کشد تا یک کپی از یک جهان تهیه کنید
اوه خوب است فقط شاید تبلیغات را حذف کنید، آنها مانع می شوند. ببین، من می دانم که شما گرسنه پول هستید
خوبی
Steveee (@steveee.inst) • Instagram photos and videos
بهترین برنامه ای که تا به حال به من امتیاز دادم 3 ستاره چون وقتی در 999 در پشت آب قرار گرفتم، چند ساختمان را روی نقشه خود قرار دادم و بعد از آن دنیایی مسطح وجود دارد، نمی دانم چرا این مشکل را اصلاح کنید، حتی هیچ بلوک چمنی در هیچ ساختمانی وجود ندارد.
اونایی ایکه میگن زمین سیاه میشه کم واسه برنامه فشار بیارید تا نرینه
هر چیزی که زمین می گذارم بعد از قرار دادن به سنگ و شن تبدیل می شود...
این ساختمان را دانلود نمی کند، فکر می کنم یک اشکال است لطفاً این را برطرف کنید
دیگر ستاره ای وجود ندارد!!!این برنامه سازنده اجازه دهید من دیوانه باشم، وقتی ساختمان ها را تنظیم می کنید وقتی به بالای ساختمان ها رسیدید خاک می شوید، از این برنامه استفاده نکنید
لطفاً بلوک های انتخابی را اصلاح کنید
لطفاً هر زمان که ساختمانی را در جهان پیدا می کنم و وقتی وارد آن می شوم در حال telporting هستم، این اشکال را برطرف کنید
فعلا که داره نصب میشه ببینم چطوره
خوب در ابتدا خوب بود، اما وقتی ساختمان های غول پیکر گرفتم، بلوک هایی از دست رفتند، اوه و همچنین هنگام نصب بیلدها، صفحه بارگذاری کند است مانند قبل وقتی که برای اولین بار یک ساختمان را نصب کردم. لطفاً آن را برطرف کنید، اما برنامه عالی است TY.😃
این عالی است من یک خانه جالب در Minecraft PS4 دارم
این بافت باحالی است و همه خانه های مدرن عالی هستند من به آن 5 ستاره می دهم
خیلی عالی بود تا اینکه داشتم یه چیزی دانلود میکردم. وقتی میخواستم آن را بررسی کنم، ناگهان مرا به جایی منتقل کرد که چیزی نبود. حتی ساختمانهایی که من ساختم فقط یک زمین مسطح بود.
خیلی بد است وقتی برنامهای را دانلود میکنیم که نشان میدهد دنیا روی کارت SD شما نیست تغییر تنظیمات خارجی آن را حذف نصب کردم.
کار خوب آسان است و ساختمان ها زیبا هستند
بعد از آپدیت 1.17 بازی، هر بار که ساختمانی را در بازی آپلود می کنم، بلوک ها به خاک، درخت و گل تبدیل می شوند.
من در 5 ماه گذشته از این برنامه منظره استفاده می کنم و این برنامه برای بازیکنان جدید ماین کرافت واقعاً مفید و مفید است
من این برنامه را دوست دارم، زیرا ساختمان های مختلفی دارد، اما مشکلی در آن وجود دارد، روی iPad من کار نمی کند، زیرا من یک بازی به روزتر دارم، بنابراین مجبور شدم iPad دیگرم را بگیرم و Minecraft و این را نیز نصب کنم، اما اگر روی 1.17 کار کند 5 ستاره خواهد داشت، بله خداحافظ
minecraft pe تو گوگل پلی پول داده
من آن را دوست دارم و هنگامی که یک خانه تخم ریزی می کنم و وقتی به دنیای خودم برمی گردم چیزهای سیاهی دارد پس لطفاً آن را اصلاح کنید👌 کار خوب است ♡
عالی
ای کاش می توانستم به 0 امتیاز بدهم زیرا دنیا در این برنامه دنیای من نیست، به 5 امتیاز می دادم مگر اینکه بتوانم دنیاهای خودم را داشته باشم و Minecraft را حذف کنم اما هنوز فرصتی برای حذف نصب نیست، لطفاً نصب نکنید. من عاشق ماین کرافت هستم
عالی میاد اونای که بلد نیستن نصب کنید در گوگل پلی هست
ممنونم
ماینکرایف خودم از مایکت ریختم این چی خودشو جای ماینکرایف زده
عالی است اما در sm یکی به دلیل صداها و پیستون ها من را ترساند، می خواستم یک علامت بسته در جلو بگذارم اما یک صندوقچه با سنگ درخشان و چند نقشه 8 9 10 و 6 (فکر می کنم) را دیدم. هیچ چیز نشان نمی دهد که من از این وحشت داشتم و وارد دنیای خودم شدم و به اینجا آمدم، لطفاً می ترسم لطفا به من کمک کنید واقعاً ترسیدم و فکر کردم هروبرین در حال شکار دنیای MC من است، من قصد ندارم به عنوان تک آهنگ ماین کرافت بازی کنم. باز هم پخش کننده، متاسفم که این را گفتم، اما... باید حذف کنم
Rustark 9Pcs Gundam Model Tools Kit Hobby Building Tools Craft Set for Basic Model ... Craft Projects for Minecraft and Pixel Art Fans: 15 Fun, Easy-to-.